Start \ Tullförfarande

Tullförfarande

Tullklarering.se ser till så att er tullhantering sköts på ett effektivt och korrekt sätt. Väljer ni att sköta ert tullförfarande själva så hjälper vi er gärna att göra förbättringar.

Låt våra certifierade partners hjälpa er visa vägen och till och med se nya möjligheter med er tullhantering och till exempel se till så att ni slipper bekymmer och sparar pengar.

Certifierade Tullombud

Oavsett om ni arbetar med internationell export eller import kan vi erbjuda rätt sorts dokumentation samt hantering och processer som förenklar er distributionskedja. Våra tullklarerare är måna om att hålla oss uppdaterade med vad som gäller inom frihandelsavtal, kvoter, licenser och restriktioner som eventuellt skulle kunna ha inverkan på era tullärenden.

Tulldeklaration, tullklarering och tullhantering är minst lika betydelsefullt som planering av transporter när det handlar om internationell handel. Med vår hjälp kan ni vara säkra på att förtullningen går snabbt och smidigt vilket i sin tur leder till snabbare leveranser och färre extrakostnader.

Vad ingår i vårt tullförfarande?

Vi erbjuder förmedling av er tullhantering med följande tjänster:

  • Klarering av export och importavgifter
  • Dokumentation
  • Hantering av moms och tullavgift
  • Klassning av gods
  • Hantering av tulldata
  • Rådgivning
Om oss, Tullklarering.se

Tullhantering online

Att köpa en vara från ett annat land innebär att reglerna kan variera beroende på vad för sorts produkt ni beställer samt från vilket land den kommer.

Skulle ni till exempel beställa en försändelse från ett land som ligger utanför EU (till exempel Turkiet, Kina eller USA) så måste ni alltid betala in moms.

Ni bör även vara beredda på att eventuellt behöva betala tull samt andra avgifter och skatter. Ert gods ska även genomgå en tulldeklaration.

Tullklarering.se sköter förmedlingen av er tullklarering för ert gods till konkurrenskraftiga priser.

Tullklarera online

Få prisförslag, inget köptvång!